Graszoden laten leggen

Naast het leggen van beregeningsinstallaties is DVC Beregening de partij voor het leggen van graszoden.

De ervaring van Julie Goossens uit Zedelgem:

“Dankzij DVC is mijn tuin altijd verzorgd, zelfs als ik op vakantie ben.”

Graszoden leggen door Grasmattenleggen.be

  • Binnen 14 dagen een gelegd gazon
  • Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen
  • Op maat gemaakte graszoden
  • Goede garantie en service
Aanleggen

Graszoden aanleggen

Zolang het niet vriest kunnen er graszoden gelegd worden in de tuin. Bij vorst kan de ondergrond niet bewerkt worden waardoor het egaliseren van de ondergrond niet mogelijk is. Als het vriest kan er ook niet beregend worden, de graszoden zullen dan kapot vriezen.

Onze grasvelden worden dagelijks gecontroleerd op onkruid, dichtheid en worteling. Na 2 weken zijn uw graszoden al klaar voor gebruik!

Voordelen

De graszoden van Grasleggen.nl

De graszoden die wij kweken zijn van extreem hoge kwaliteit. Onze grasvelden worden dagelijks gecontroleerd op onkruid, dichtheid en worteling. Al onze graszoden zijn stevig, vrij van plastic netten en zijn donkergroen van kleur. De donkergroene kleur geeft een hoge sierwaarde in uw tuin. De graszoden zijn zo sterk dat uw gazon is al na 2 weken klaar voor gebruik is. Wij kweken graszoden zonder plastic netten, dit is beter voor het milieu en voor uw gazon.

  • Het leggen van A-kwaliteit graszoden
  • Het verwijderen van de oude grasmat
  • Het onderhouden van uw gazon
  • Advies over de aanleg en onderhoud van uw tuin
Installatie

Het leggen van uw graszoden

Na het leggen van de graszoden in uw tuin walsen wij de graszoden nogmaals. We ruimen de tuin op zodat het niet te zien is dat er gewerkt is. Samen met u bespreken we het eindresultaat waarna we de factuur opstellen. U ontvangt naast de factuur ook een uitgebreide instructiekaart, hierop kunt u zien hoe u het gazon het gehele jaar kunt onderhouden zodat het mooi groen en onkruidvrij blijft. Op alle uitgevoerde werkzaamheden ontvangt u 3 maanden garantie.

Ervaring DVC

DVC Beregening ook specialist in graszoden leggen

DVC Beregening zorgt al meer dan 25 jaar voor beregening van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen. Momenteel hebben we al meer dan 10.000 beregeningsinstallaties door de gehele Benelux ge├»nstalleerd!

Naast het aanleggen van beregeningsinstallaties, zorgen wij ook voor de aanleg van grasmatten in uw tuin.

Onze specialisten zijn dagelijks bezig met beregeningstechniek en graszoden en hebben ruime ervaring en expertise. Pluk hier uw voordeel van en laat uw graszoden leggen door de experts van DVC Beregening.

Maak kennis met DVC Beregening
Mijn vrienden vragen zich af hoe het kan dat mijn tuin er altijd zo prachtig bijstaat. DVC is mijn grootste hulp hierin geweest.
Wilt u ook uw graszoden laten verzorgen door DVC Beregening?