De voordelen van tuinberegening in Vlaams Brabant

  • Een tuin in volle bloei door optimale beregening
  • Tijdsbesparing door automatische besproeiing
  • Bespaar op uw jaarlijkse waterkosten
  • Ook tijdens uw vakantie een groene tuin

Tuinberegening Vlaams Brabant: advies op maat

Ontvang direct advies over het laten aanleggen of zelf aanleggen van uw tuinberegening. Typ hieronder uw gegevens in.

m2
Advies op maat
Tuinberegening

Tuinberegening in Vlaams Brabant

Als u uw tuin wilt laten beregenen in Vlaams Brabant is het aanbevolen om hier een beregeningsplan voor te laten maken. De beregeningssystemen van DVC Beregening zorgen ervoor dat uw tuin op het juiste moment, op de juiste plaats, de juiste hoeveelheid water krijgt. Laat u uw tuin beregenen met een beregeningssysteem van DVC Beregening, dan bent u verzekert van een mooie tuin die gedurende het hoogseizoen altijd in topconditie zal zijn.

Werking

Hoe werkt een beregeningsinstallatie

De beregeningssystemen van DVC Beregening houden onder andere rekening me de zon- en schaduwkanten van uw tuin, met soort, omvang en zaken als beplanting van uw tuin. Hierdoor zorgt het systeem er persoonlijk voor dat uw tuin beregenen een plezierig moment wordt voor uw grasmat. Het besproeien van uw tuin gebeurd op het moment wanneer het voor uw tuin gewenst is. U heeft dus altijd de juiste balans in groei en ontwikkeling van uw tuin. Een uitgekiend systeem van sproeikoppen en druppelaars zullen uw tuin beregenen en deze combinatie zorgt voor een optimaal verdeelde neerslag. Omdat onze beregeningssystemen standaard zijn voorzien van een regensensor, zal het uw tuin niet onnodig beregenen. Een intelligent en efficiënte oplossing voor tuinberegening in Vlaams Brabant.

Voordelen

De voordelen van tuinberegening

Als u de beregening van uw tuin in Vlaams Brabant laat aanleggen door DVC Beregening kunt u genieten van de vele voordelen van een beregeningsinstallatie. Uw tuin zal in het hoogseizoen altijd in volle bloei staan door optimale beregening. U zult niet alleen meer van uw tuin kunnen genieten, maar u zult ook zeeën van tijd besparen door automatische besproeiing. Doordat de beregening van uw tuin beter wordt afgestemd, zullen uw jaarlijkse waterkosten gaan dalen. Kiest u liever voor een duurzame oplossing? Bij gebruik van een natuurlijke waterbron heeft u een duurzame beregening voor uw tuin en bespaart u op uw waterkosten. Zelfs als u op vakantie bent, zorgen de beregeningsinstallaties van DVC Beregening voor een groene en verzorgde tuin.

Installatie

Installatie van tuinberegening in Vlaams Brabant

Uw tuin beregenen met de beregeningssystemen van DVC Beregening kan zowel in nieuwe als in bestaande tuinen. Met ingenieuze apparatuur leggen we de leidingen sleufloos en gaan we zelfs onder de oprit door, mocht dat nodig zijn. Uw tuinberegening is hierdoor nog nooit zo gemakkelijk geweest zowel in aanleg als het beregenen zelf. Onze deskundige medewerkers ervoor dat het besproeien van de tuin niet voor onverwachte situaties zorgt. Wij leggen tuinberegening aan in heel Vlaams Brabant.

Ervaring DVC

Al meer dan 25 jaar ervaring!

DVC Beregening zorgt al meer dan 25 jaar voor beregening van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen. Momenteel hebben we al meer dan 10.000 beregeningsinstallaties door de gehele Benelux geïnstalleerd! Onze specialisten zijn dagelijks bezig met beregeningstechniek en hebben ruime ervaring en expertise. Pluk hier uw voordeel van en laat uw tuinberegening ontwerpen en installeren door DVC Beregening.

Service

Ook voor het onderhoud van uw beregeningsinstallatie

DVC Beregening zal niet alleen uw tuinberegening installeren, maar verzorgt ook het onderhoud van de geavanceerde beregeningssystemen.

Wanneer er een bestaand sproeisysteem in uw tuin ligt en u wilt dit aanpassen of uitbreiden, dan kunnen wij dit gemakkelijk combineren met nieuwe materialen. Ook op uw bestaande pomp kunnen wij een nieuw sproeisysteem aansluiten. Zelfs het automatiseren van een oude pomp is mogelijk. Neem hier contact met ons op.

FAQ
Hier volgen binnenkort de veel gestelde vragen.
Maak kennis met DVC Beregening
Voordat de installatie werd geïnstalleerd, ontving ik een op maat gemaakt beregeningsplan waar ik nog opmerkingen bij kon plaatsen. Zo zijn we tot mijn ideale tuin gekomen!
Wilt u ook uw tuinberegening laten verzorgen door DVC Beregening?